Warta

  • Ulang Tahun Tionghoa - Bendéra Beureum Ngalayang kanggo Hari Nasional anu bakal datang

    Ulang Tahun Tionghoa - Bendéra Beureum Ngalayang kanggo Hari Nasional anu bakal datang

    Patugas pulisi bersenjata di kota Hengshui, propinsi Hebei Cina Kalér, nyandak poto sareng bendera nasional nalika kagiatan dilaksanakeun dina 25 Séptémber pikeun ngarayakeun Poé Nasional anu bakal datang. Mangrupikeun dinten anu ageung. Tanggal 1 Okt, urang bakal ngagungkeun ulang taun ka-71 Cina! Dina dinten anu sami, urang ogé bakal ...
    Maca deui
  • EXPO BARU ONLINE HARTU ONLINE BARUASA DI énggal-énggal sumping!

    EXPO BARU ONLINE HARTU ONLINE BARUASA DI énggal-énggal sumping!

    During 14th, September to 18th, September, a new Smart Online Expo will be held. We will bring more beautiful model under the camera. This time, we have some “stars” for the EXPO. Of course, we mean the electric scooter and electric bike, electric motorcycle. To answer t...
    Maca deui
  • Miss Lucky: "Abdi hoyong namkeun sapédah Lucky!"

    Miss Lucky: "Abdi hoyong namkeun sapédah Lucky!"

    Tanggal 24 Agustus, Miss Lucky mariksa sapédah listrik anu énggal di pabrik di Changzhou E-bike pabrik Triuni Group. E-sapédah hideung ieu, anu urang sebut Miss Muse beuki populer di kalangan nonoman di dunya, utamina jalma awéwé modér anu resep produk listrik a ...
    Maca deui
  • Industri sapedah Cina urang ngalaporkeun naék ningkat di H1

    Industri sapedah Cina urang ngalaporkeun naék ningkat di H1

    China's major bicycle manufacturers saw their profits surge 24.8 percent year-on-year in the first half of 2020, according to the Ministry of Industry and Information Technology (MIIT). Bike makers with annual main-business revenue...
    Maca deui
  • Iklim bisnis anu langkung saé pikeun perdagangan deungeun, investasi

    Iklim bisnis anu langkung saé pikeun perdagangan deungeun, investasi

    To create a friendlier business environment for enterprises in foreign trade and foreign-invested firms, China will make more efforts to boost customs clearance efficiency for imports and exports, employ “single window” services in international trade, and further clear...
    Maca deui
  • Rencanana pikeun komunitas nol-karbon

    Rencanana pikeun komunitas nol-karbon

    Kami nyanghareupan darurat global. Émuwan urang nyarioskeun yén perobahan iklim anu dipengaruhi ku manusa anu didorong ku pembakaran bahan bakar fosil parantos naékna kapungkur massal kagenep di Bumi. Nalika krisis iklim global parantos janten jembar kilat dina lingkup politik, aya paralel ...
    Maca deui
  • Produk Anyar sareng Produk Inventori siap dikirim

    Produk Anyar sareng Produk Inventori siap dikirim

    Salila tanggal 7, 10 Juli nepi ka 10 Juli, urang ngagaduhan Expo pinter online. Expo ieu anu dicekel ku MIC, mangrupikeun waktos anu sakitu sadayana panyadia muka pagelaran hirup sacara online sareng ku personel profésional ngajawab pananya customer, ngenalkeun produk sareng jasa. Paméran cara anyar tina Paméran. Pembekal sareng Palanggan tiasa ...
    Maca deui
  • EXPO Smart Online dikelompokeun dina MIC

    EXPO Smart Online dikelompokeun dina MIC

    During 7.7-7.10.2020, an online smart EXPO is holding on MIC. We, Triuni group, dedicated to provide the high quality product with fair price, is preparing the EXPO as we can to provide a best living show to each one of our regular customer and every electric bike lover....
    Maca deui
  • Peringatan iklim anyar ku para ahli - Pilihan anyar pikeun iinditan

    Peringatan iklim anyar ku para ahli - Pilihan anyar pikeun iinditan

    Ahli iklim parantos ngingetkeun yén nagara-nagara tiasa ngirangan sasaran pangurangan gas rumah kaca upami émisi diidinan janten rame nalika lockback COVID-19 diangkat. Éta waktos susah. Nanging, manusa, anu henteu kantos milarian milarian cara anu langkung saé pikeun ngarobih kahirupan urang. Nya, aranjeunna nuju énggal ...
    Maca deui
  • Skuter pinter pikeun ngagampangkeun kahirupan masarakat

    Skuter pinter pikeun ngagampangkeun kahirupan masarakat

    Supir jasa pangiriman pangan ngawitan sholé enjing aranjeunna saatos cek kaamanan internal di Beijing. Kurir sering dianggap salaku "pahlawan unsung" ayeuna sabab nyayogikeun jalma pikeun kabutuhan sapopoé di tengah pandém COVID-19. Salah saurang pangirimna leres pisan sareng h ...
    Maca deui
  • TRIUNI Ngamutahirkeun E-bikes Biasa manual sareng nikmat Anak

    Time flies, summer is here in her beautiful surprise. People would love to feel the wind on beach, to breathe the fresh air on mountain top, to touch the sunshine at park. Summer is charming. A beautiful e-bike is always an essential part to charm the summer, no matter w...
    Maca deui
  • "PORSCHE" siga Mobil Listrik 4 Roda Nyaéta Luar Biasa

    "PORSCHE" siga Mobil Listrik 4 Roda Nyaéta Luar Biasa

    "Mesin pungkur, pungkur roda.Basically porsche 911." Éta mangrupikeun pembeli Amérika nalika anjeunna nampi mobil 4 roda listrik. Anjeunna pikagumbiraeun, éta yakin yén anu langkung mirah, langkung alit, korék sareng langkung saé, nyimpen energi, ramah lingkungan janten populer di luar negeri. Hayu urang pro ...
    Maca deui