CSE & Konsumén kami

Pabrik

534543
davak
davak

Sertifikasi Perusahaan

zhengshu

Pameran & Kunjungan Perusahaan

Kami ngaluarkeun kendaraan listrik anu populer pisan sareng kualitas luhur ka pasar dunya ayeuna.
Palanggan kami asalna ti langkung ti 60 nagara di dunya, kalebet Amérika, Éropa, Asia & Afrika.
Kami ngabagéakeun sadaya babaturan anu saé ti mancanagara pikeun datang pikeun ngadatangan kami sareng ngobrol sareng kami. Kami babaturan pangheulana teras ngadamel bisnis kadua.
Seueur nasabah nganjang kami unggal taun, sareng kami ogé hadir dina sababaraha paméran paméran profésional di Cina sareng Oversea, sapertos Canton Fair, Shanghai Chinacycles, European EUROBIKE show, American Interbikes show jsb
Wilujeng sumping ka kami, kami bakal ngubaran anjeun pisan sareng gaduh diskusi anu ramah sareng profésional & rapat sareng anjeun.
Wilujeng sumping pikeun nyobaan budaya tradisional urang sareng tuangeun anu ngeunah pisan
CSE EV muka jangjang kami sareng masihan anjeun nangkeup pisan.

ac2104b3411d3683fe1216b5903fc6c