After-sales Service

garanci

Në grupin e CSE, ne krenohemi shumë për cilësinë dhe qëndrueshmërinë e produkteve tona. Ne kemi besim se do të mahniteni gjithashtu, dhe ne qëndrojmë prapa të gjitha produkteve tona.

Do automjet elektronik që ne shesim është i mbuluar nga një garanci e kufizuar kundër defekteve të prodhimit që i nënshtrohen kushteve më poshtë:

Produkte të mbuluara:

 •  Kjo garanci vlen vetëm për produktet, pjesët dhe përbërësit (këtu e tutje PRODUKTET) që janë prodhuar, montuar ose shitur në gjendje të re nga Bikes CSE.

Periudha e garancisë:

 •  Paketat e baterive mbulohen për një periudhë 1 vjeçare vetëm për defektet e prodhuesit. Ne NUK mbulojmë veshin dhe lotin ose P USRDORIMIN në baterinë tuaj.
 •  Other electronic components are covered under warranty for a period of 1 year from the date of purchase
 •  Bicycle frames are covered by a 1 year warranty against manufacturing defects.
 •  Mechanical components are covered by a 1 year warranty against manufacturing defects.
 •  For all PRODUCTS, this warranty expires 1 year from the date the PRODUCTS were delivered to the BUYER unless excluded from warranty or otherwise voided from coverage under warranty
 •  Garancia e re për biçikleta - ne ofrojmë zëvendësimin e plotë të pjesëve të dëmtuara me transport të lirë brenda 30 ditëve të para të porosisë tuaj të biçikletës. Pas 30 ditësh klienti është përgjegjës për të gjitha kostot e dërgesës së kthimit në kompaninë tonë. Grupi CSE do të paguajë për transportim vetëm tek klienti.

Kërkesat e dëmeve të transportit
menjëherë kërkojnë inspektimin e produktit tuaj për dëmet. Pretendimet për dëmtimin e mallrave janë jashtëzakonisht të ndjeshme në kohë. Ne nuk do të pranojmë pretendime për dëme të mallrave më vonë se 14 ditë nga marrja e produktit. Vini re ndonjë dëmtim të produktit (ëve) tuaj në Faturën e Transportit para jush dhe shlyerjen e shoferit në dërgesë. Bëni fotografi të çdo dëmtimi që është gjetur dhe datoni imazhet kur është e mundur. Mbajini të gjitha paketimet dhe shkresat e dokumenteve derisa procesi i inspektimit të ketë përfunduar. Kur është e mundur, raportoni pretendimet e dëmeve brenda 10 ditëve nga dorëzimi tek një përfaqësues i ndihmës së klientit të CSE '. Ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të Ndihmës së Klientit për udhëzimet e kthimit / zëvendësimit në:

[email protected]

[email protected] 

Telefon :008615861151263