On Sale Service

Shërbimi në shitje

CSE EV përbëhet nga 2 bimë profesionale në Wuxi dhe Changzhou në Kinë, ne kemi mbi 200 lëndë.

Do vit ne prodhojmë mbi 20,000 copë biçikletë elektrike, 50,000 skuter elektrik dhe motoçikleta.

Koha jonë mesatare e dorëzimit për çdo porosi është 7-30 ditë varet nga produkte të ndryshme, ne gjithashtu ofrojmë një shërbim të gjatë garancie 2-3 vjet, që është 1-2 vjet më i gjatë se fabrikat e tjera.