CSE & Our Customers

fabrikë

534543
DAV
DAV

Certifikimi i Kompanisë

zhengshu

Ekspozita & Vizita e Kompanisë

Ne jemi duke prodhuar automjete elektrike shumë të njohura dhe me cilësi të lartë në tregun botëror tani.
Klientët tanë vijnë nga mbi 60 shtete të botës, përfshirë amerikane, evropiane, aziatike dhe afrikane.
Ne i mirëpresim të gjithë miqtë e mirë nga e gjithë bota që të vijnë të na vizitojnë dhe të bisedojnë me ne ballë për ballë. Ne jemi miq së pari dhe më pas bëjmë biznes së dyti.
Shumë klientë na vizitojnë çdo vit, dhe ne po ndjekim gjithashtu një shfaqje ekspozite profesionale në Kinë dhe Oversea, të tilla si Canton Fair, shfaqje Shanghai Chinacycles, shfaqje evropiane EUROBIKE, show Interbikes Amerikane etj
Mirë se vini të na vizitoni, ne do t'ju trajtojmë shumë mirë dhe keni një diskutim dhe takim shumë miqësor dhe profesional me ju.
Mirë se vini të provoni kulturën tonë tradicionale dhe ushqimin shumë të shijshëm, gjithashtu
CSE EV hap krahët dhe ju dhuron një përqafim shumë të madh.

ac2104b3411d3683fe1216b5903fc6c