Produktet e preferuara

Pse na zgjodhet ne ?

CSE EV Group është zgjedhja e duhur
  • Ne kemi mbi 10 vjet përvojë të EV prodhuese

  • Garanci për një kohë të gjatë të paktën 3 vjet

  • Garantues cilësor dhe reagime të shpejta në shërbimin pas shitjes

  • Ne ofrojmë shërbim profesional të transportit në të gjithë botën, Port në port ose derë më derë nga ajri, nga deti ose me tren.

  • Ekipi profesional dhe i pasur i inxhinierisë me përvojë dhe ekipi i shitjeve

  • Marrëdhënie të mira me klientët dhe shkalla e blerjes është mbi 80%.

  • Ne kemi kaluar CE, EN, EEC, COC, ISO, CCC, UL certifikata etj & Njohuri profesionale për t'ju ndihmuar të pastroni doganat në anën tuaj.

Pse na zgjodhet ne ?