Услуга по продажбата

Гаранција

Во групата CSE, ние се гордееме со квалитетот и издржливоста на нашите производи. Уверени сме дека ќе бидете импресионирани исто така, и стоиме зад сите наши производи.

Секое е-возило што го продаваме е опфатено со ограничена гаранција за производство на дефекти што подлежат на следниве услови:

Опфатени производи:

 •  Оваа гаранција се однесува само на производи, делови и компоненти (во понатамошниот текст ПРОИЗВОДИ) кои се произведени, склопени или продадени во нова состојба од страна на Bikes на CSE.

Период на гаранција:

 •  Батериските пакувања се покриваат за период од 1 година само на дефекти на производителот. НЕ покриваме абење и солза или УПОТРЕБА на вашата батерија.
 •  Other electronic components are covered under warranty for a period of 1 year from the date of purchase
 •  Bicycle frames are covered by a 1 year warranty against manufacturing defects.
 •  Mechanical components are covered by a 1 year warranty against manufacturing defects.
 •  For all PRODUCTS, this warranty expires 1 year from the date the PRODUCTS were delivered to the BUYER unless excluded from warranty or otherwise voided from coverage under warranty
 •  Нова гаранција за велосипед - ние нудиме целосна замена на неисправните делови со бесплатен превоз во првите 30 дена од нарачката за велосипед. По 30 дена клиентот е одговорен за сите трошоци за враќање на пратката до нашата компанија. Групата CSE ќе плати за испорака само до клиентот.

Побарувања за оштетување од испорака
Веднаш проверете го вашиот производ (а) за штета. Побарувањата за товар на штета се исклучително чувствителни на време. Ние нема да прифатиме побарувања за товар на товар подоцна од 14 дена од приемот на производот. Забележете каква било штета на вашиот производ (и) на Бирото за товарање пред вас и најавувачот на возачот на пратката. Фотографирајте се за каква било штета што е пронајдена и дајте ги сликите кога е можно. Чувајте ги сите пакувања и документи, додека не заврши процесот на инспекција. Кога и да е можно, пријавете ги побарувањата за оштетување во рок од 10 дена од денот на доставувањето до претставникот за поддршка на клиенти на CSE. Ве молиме контактирајте го нашиот тим за поддршка на клиенти за инструкции за враќање / замена на:

info@jse-moto.com

info@speedy-energy.cn 

Телефон :008615861151263