On Sale Service

Услуга на продажба

CSE EV се состои од 2 професионални погони во Wuxi и Changzhou во Кина, имаме над 200 работи.

Секоја година произведуваме над 20.000 парчиња електрични велосипеди, 50.000 електрични скутери и мотоцикли.

Нашето просечно време на достава за секоја нарачка е 7-30 дена зависи од различни производи, ние исто така нудиме долга услуга за гаранција 2-3 години, што е 1-2 години подолго од другите фабрики.