CSE & Our Customers

Фабрика

534543
Дав
Дав

Сертификација на компанијата

hengенгшу

Изложба и посета на компанијата

Сега произведуваме многу популарни и високо квалитетни електрични возила на светскиот пазар.
Нашите клиенти доаѓаат од над 60 земји во светот, вклучувајќи ги и американските, европските, азиските и африканските.
Ги поздравуваме сите добри пријатели од целиот свет да дојдат да не посетат и да разговараат со нас лице в лице. Прво сме пријатели, а потоа се занимаваме на второ место.
Многу клиенти нè посетуваат секоја година, а присуствуваме и на некое стручно изложбено шоу во Кина и во странство, како што се „Кантон саем“, „Шангај чинакцикл“, европско шоу „ЕУРОБИКЕ“, шоу „Американски интербијкс“ и др
Добредојдовте да не посетите, ќе ве третираме многу добро и имајте многу пријателска и професионална дискусија и средба со вас.
Добредојдовте, исто така, да ја пробате нашата традиционална култура и многу вкусна храна
CSE EV ги отвора нашите крилја и ви дава многу голема прегратка.

ac2104b3411d3683fe1216b5903fc6c