Сертификати

Сертификати

Нашите производи се сертифицирани од:

Електрични велосипеди (велосипеди): CE, UL, EN14764, EN15194, EPAC

Електрични скутери: CE, UL, EEC & COC

Електрични мотоцикли: ДОТ, ЦЕ, ЕЕЗ, КОК

Фабрика: CCC, ISO9001: 2012, SGS, TUV

Изберете да работите со нас е попрофесионално и ќе ви помогне да ги исчистите обичаите во вашата земја без проблеми.

Ние ги обезбедиме сите потребни сертификати за производи, документи за извоз, документи за испорака исто така.

Добредојдовте на истрага и работа со нас.

Сертификат за ЦЕ

Сертификат на ЕЕЗ

Сертификат

TUV сертификат