Brand Supplier

Добавувач на марка

Ние поддржуваме:

1) Просечна гаранција од 2-3 години.

2) 3-5 дена брз одговор кога ќе се сретнете по проблеми со продажбата.

3) Бесплатни резервни делови се испраќаат од воздух до врата под гарантен рок и предизвикани од нашите проблеми со квалитетот.

4) 1-2% бесплатни резервни делови кога нарачате целосна нарачка за контејнери MOQ 40ft, електрични велосипеди 50-100 парчиња, електрични скутери 50-100 парчиња, електрични мотоцикли 20-50 парчиња.

5) Стандарден силен картонски пакувања за извоз FCL, палети или плоча од дрво LCL.

6) Ние нудиме EXW, FOB, CIF, DAP рок за испорака од врата до врата за нарачка LCL или FCL.

7) Добро познати добавувачи на компоненти на брендот, нормални и поевтини делови како опции.

1
3
2
7
4
6