Омилени производи

Зошто да изберете нас?

CSE EV Group е вистинскиот избор
  • Имаме над 10 години искуство во производство EV

  • Долга гаранција најмалку 3 години

  • Квалитет на гарант и брза повратна информација за услугата по продажбата

  • Ние нудиме професионална услуга за испорака до целиот свет, пристаниште до порта или врата од врата преку воздух, по море или со воз.

  • Тим за стручно и богато искуство инженеринг и тим за продажба

  • Добри односи со клиенти и стапката на откуп е над 80%.

  • Ние поминавме CE, EN, ЕЕЗ, COC, ISO, CCC, UL сертификати и професионално знаење за да ви помогнеме да ги исчистите обичаите од ваша страна.

Зошто да изберете нас?