Layanan sawise-sales

Waranti

Ing klompok CSE, kita bangga karo kualitas lan ketahanan produk. Aku yakin manawa sampeyan bakal kesengsem uga, lan ngadeg ing kabeh produk.

Saben e-kendaraan sing kita adol dijamin dening garansi terbatas babagan cacat manufaktur tundhuk karo istilah ing ngisor iki:

Produk sing dijamin:

 •  Garansi iki ditrapake mung kanggo produk, bagean, lan komponen (sawise PRODUKS) sing wis diprodhuksi, dirakit, utawa didol kanthi kahanan anyar dening CSE Bike.

Periode Waranti:

 •  Pack baterei ditutupi sajrone 1 taun kanggo cacat pabrikan mung. Kami ora nutupi nyandhang lan nyuwek utawa Gunakake ing baterei.
 •  Other electronic components are covered under warranty for a period of 1 year from the date of purchase
 •  Bicycle frames are covered by a 1 year warranty against manufacturing defects.
 •  Mechanical components are covered by a 1 year warranty against manufacturing defects.
 •  For all PRODUCTS, this warranty expires 1 year from the date the PRODUCTS were delivered to the BUYER unless excluded from warranty or otherwise voided from coverage under warranty
 •  Penjaminan Bike Anyar - kita nawakake pengganti cacat lengkap kanthi pengiriman gratis sajrone 30 dina sepisanan kanggo mancal. Sawise 30 dina, pelanggan tanggung jawab kabeh biaya kiriman bali menyang perusahaan kita. Klompok CSE bakal mbayar kanggo kiriman mung kanggo pelanggan.

Tuntutan Karusakan Shipping
GALMEN mriksa produk kanggo ngrusak. Klaim kerusakan kargo banget sensitif. Kita ora bakal nampa klaim karusakan momot luwih saka 14 dina wiwit ditampa produk. Elingi karusakan apa wae kanggo produk (ing) Bill of Lading sadurunge sampeyan lan driver log-up ing kiriman. Njupuk gambar saka karusakan apa wae sing ditemokake, lan gunakake gambar yen bisa. Tansah kabeh kemasan lan kertas nganti proses pamriksan wis lengkap. Yen bisa, laporake tuntutan kerusakan sajrone 10 dina sawise dikirim menyang wakil dhukungan pelanggan CSE. Hubungi tim Dhukungan Pelanggan kanggo instruksi bali / panggantos ing:

info@jse-moto.com

info@speedy-energy.cn 

Telpon :008615861151263