On Layanan Layanan

On Layanan Layanan

CSE EV kalebu 2 tanduran profesional ing Wuxi lan Changzhou ing China, kita duwe luwih saka 200 barang.

Saben taun ngasilake sepeda listrik 20,000pcs, sko motor lan motor 50.000.

Wektu kiriman rata-rata kanggo saben pesenan yaiku 7-30 dina gumantung ing macem-macem produk, kita uga nyedhiyakake layanan garansi dawa 2-3 taun, yaiku 1-2 taun luwih dawa tinimbang pabrik-pabrik liyane.