CSE & Pelanggan Kita

Pabrik

534543
dav
dav

Sertifikasi Perusahaan

zhengshu

Pameran & Kunjungan Perusahaan

Kita ngasilake kendharaan listrik sing populer lan bermutu nganti saiki ing pasar dunya.
Pelanggan teka saka luwih saka 60 negara ing saindenging jagad, kalebu Amerika, Eropa, Asia & Afrika.
We welcome kabeh kanca apik saka donya teka kanggo ngunjungi lan ngobrol karo kita. Kita lagi kanca pisanan lan banjur nggawe bisnis nomer loro.
Akeh pelanggan sing ngunjungi saben taun, lan uga rawuh ing pameran pameran profesional ing China lan Oversea, kayata Kanton Fair, Shanghai Chinacycy, pertunjukan EUROBIKE Eropa, acara Interbike American lan liya-liyane
Sugeng rawuh, kita bakal ngrawat sampeyan uga. duwe diskusi banget lan profesional lan rapat karo sampeyan.
Sugeng rawuh kanggo nyoba budaya tradisional lan panganan sing enak banget
CSE EV mbukak swiwine lan ngisin sampeyan.

ac2104b3411d3683fe1216b5903fc6c