Sertifikasi

Sertifikasi

Produk kita diwenehi sertifikasi:

Sepeda listrik (sepeda): CE, UL, EN14764, EN15194, EPAC

Skuter listrik: CE, UL, EEC & COC

Montor listrik: DOT, CE, EEC, COC

Pabrik: CCC, ISO9001: 2012, SGS, TUV

Pilih bisa nggarap kita luwih profesional lan mbantu sampeyan ngilangi adat ing negari dhewe tanpa masalah.

Kita nyedhiyakake kabeh sertifikat produk sing dibutuhake, dokumen ekspor, dokumen pengiriman uga.

Sugeng rawuh ing pitakonan lan makarya karo kita.

Sertifikat CE

EEC Certificate

Sertifikat EN

TUV Certificate