Babagan CSE

CSE EV Group Co, Ltd

CSE EV Group Co, Ltd yaiku perusahaan klompok pabrik kendharaan listrik klompok gabungan sing disiyapake nalika wiwitan taun 2019. Kita kalebu kasusun saka JIANGSU E-MOTO & CHANGZHOU SPEEDY ENERGY loro tanduran, tanduran paling awal wis diproduksi sepeda listrik & listrik skuter luwih saka 10 taun wiwit taun 2008.

Upon the spread of business we expanded plants to manufacture electric motorcycles later in 2012. Now we make electric bicycles, electric scooters, and electric motorcycles 

 

Diadeg Ing

Pabrik merek

Wilayah Ekspor

OEM

Pabrik Peralatan Asli

Sertifikat

 

Kita duwe tim 100 karyawan, kalebu 2 pabrik pabrik. Saiki kita duwe 2 tim dodolan, staf R&D 10-15, 2 tim penjualan lan luwih saka 50 buruh bengkel.

 

Kendaraan listrik kita disertifikasi dening EEC, CE, EN15194, UL dll, sing ndadekake kita duwe kaluwihan kanggo ngekspor produk kita menyang pasar Eropa lan Amerika, Kualitas lan sawise layanan penjualan minangka tugas utama, kita mesthi fokus kanggo menehi sampeyan dipercaya, stabil lan rega AC sing apik kanggo sampeyan, milih kerja bareng karo kita minangka pilihan pisanan.

Sertifikat CE

EEC Certificate

Sertifikat EN

TUV Certificate

We manufacture 2 wheels to 3 wheels electric vehicles, such as electric bicycles, electric scooters, electric trikes, and electric motorcycles.

NETWORK MARKET MARKET

Produk kita wis diekspor menyang luwih saka 60 negara ing saindenging jagad, utamane ing Eropa, Amerika Lor, Amerika Latin, Oceania, Afrika Kidul, Korea lan UAE lsp.

---------- Sakjané kita uga nyedhiyakake layanan garansi sing dawa kaya 2-3 taun mbandhingake karo perusahaan liyane, kita luwih suwene 1-2 taun.